DET ULTIMATA SVEKET!

2006-2010 hade Sverige den bästa regeringen i min livstid. Nu har vi den sämsta.

 

Samtliga Allianspartier var uppenbarligen så rädda för ett nyval när Decemberöverenskommelsen kom till. Och man hade total beröringsskräck vad gäller Sverigedemokraterna.

 

Ett korkat, odemokratiskt och historielöst beteende. Titta bara i vår omvärld. I Norge sitter Fremskrittspartiet i regeringen och dess partiledare är finansminister. I Finland sitter Sannfinländarna i regeringen och dess partiledare är utrikesminister och statsministerns ställföreträdare.

 

I en demokrati gäller att man måste respekter väljarnas beslut. Att då inte ens tala med Sverigedemokraterna är fel och kommer naturligtvis straffa sig. Nu har ju dessutom Allianspartierna och Regeringen antagit och gjort till sina många av SDs ståndpunkter i den känsliga invandrarfrågan.

 

Sedan kan man ju fråga sig varför det är mer acceptabelt att låta Vänsterpartiet vara ”inne i värmen”. Ett parti fortfarande fullt av kommunister, Stalin vänner etc. Ett parti som under årtionden hyllat Sovjetunionen och Stalin, som tagit livet av ofattbara 51 miljoner människor, utöver de som dog i kriget. Ett V som kan vara en säkerhetsrisk för Sverige.

 

Regeringsmakten i ett land som Sverige är verkligen makt. Nästan hälften av BNP snurrar genom den offentliga sektorn, även om mycket är transfereringar, så ger det ändå regeringen mycket av kontrollen genom styrning. Vidare är det ju så att väldigt många beslut inte går över riksdagen, vilket väl Alliansen borde ha lärt sig efter åtta år i regering. Ta bara ett exempel: utnämningsmakten. Generaldirektörer, Landshövdingar, Utredningar, Experter etc.etc. Allt detta påverkar vårt samhälle för lång tid framåt. Och minskar effektiviteten och därmed tillväxten, då man tillsatt mycket inkompetent folk – senast Rikspolischefen.

 

Vår nuvarande regering är obegåvad, okunnig och oerfaren – den sämsta i modern tid. Varje dag oroas man över nya stolliga beslut, initiativ, uttalanden, åtgärder, som inte är bra för Sverige och skadar vårt anseende utomland.

 

Men…det skulle inte behöva vara så här. När som helst kan Alliansen ta makten med stöd av SD. Precis som Göran Person, mycket skickligt gjorde, med V och MP, som inte fick sitta med i regeringen. Förr röstade SD nästan alltid med Alliansen. Nu tycks bilden vara lite mer splittrad. Men en Alliansregering med SDs stöd borde inte vara något problem. Den nuvarande regeringen förlorar oftare än vad en Alliansregering skulle göra.

 

Trots frustrationen över den nuvarande regeringen är det Alliansen som står för det ultimata sveket – mot Sverige ,mot väljarna och i förlängningen också mot sig själva.

 

Alliansen – gör om och gör rätt – ta makten!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *